ARN-jagt.png

Pokalskydning 2017

Lørdag d. 26. august afholdtes igen Pokalskydning i Asperup, Roerslev og Nr. Åby Jagtforening. Generelt havde træningskydningerne de foregående onsdage været pænt besøgt, hvorfor man kunne forvente et pænt fremmøde også til pokalskydningen. Som det før er set, går det ikke altid som præsten prædiker. I år mødte kun 8 skytter og 2 tilskuere op. Herfor var den lukkede turnering hurtigt afviklet. I en turnering der må siges at byde på noget ustabil skydning, vandt Peter Thorborg med 15 duer

pokal17b.jpg

- Og kunne herfor hædres som foreningens nye pokalvinder i flugtskydning. Præmien i turneringen var sponseret af våbenhandler Kristian Lohmann, Ejby. Pokalen måtte Peter dog kigge langt efter, da sidste års vinder, Peter Elbæk Senior, havde glemt pokalen hjemme på kaminen.

Den åbne turnering blev en anderledes tæt affære. Her endte 2 skytter i 17/19 hvorfor der måtte omskydning til. John Gregersen og Carsten Weimer havde ligeledes skudt 17, dog med henholdsvis 20 og 21 skud. Omskydningen vandt Peter Thorborg da han brugte 1 patron mindre end Mads Juul Rahbek.  

pokal17a.jpg

- Og (igen) kunne Peter hædres for sin skydning.

Vejret var dagen igennem fantastisk og skydningen foregik således i solskin og vindstille vejr. Så i hvert tilfælde kan det ikke være vejret der kan have afholdt folk fra at møde op, fraset de der har set deres snit til at få høstet.

Det sparsomme fremmøde gav mulighed for lidt alternativ holdskydning som blev afviklet under kyndig vejledning af Peter Elbæk Senior, så skydning var der såmænd nok af og alt i alt var det en god dag på bakken ved Båring.

© 2024 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/