ARN-jagt.png

Årets rævejagt blev vanen tro indledt med morgenmad i rævehulen, og i  alt 13 personer var mødt op til denne. Selv om dette umiddelbart skule betyde uheld, viste det sig dog, da jagten var omme, at dette ikke var tilfældet.

De deltagende jægere blev blev efter morgenmaden fordelt på de tre fremmødte hundeførere. Disse tre hold brugte herefter de følgende timer på, at afsøge rævegravene. Alle hold nåede at se ræv én gang, og da alle tre møder mellem jægere og ræv blev rævens endelige, lå der på paraden tre ræve. En ræv skudt ved Carsten weimar i Brenderup, en skudt ved Peter Thorborg i Gelsted og en skudt i Kirkebjerg bag Peter Elbæk Seniors ejendom.

Til paraden fandt Niels Christian Johansen jagthornet frem- herved kunne "rævens død", "jagt forbi" og endelig "frokostsignal" blæses. Frokosten var igen i år gule ærter som blev indtaget i rævehulen.

For jærnræven blev det en rolig jagt da ingen afgav skud til denne og heraf ingen vinder af rævepokalen. 

En tak skal lyde til de tre hundeførere Niels, Casper og Carsten og ikke mindst deres dygtige hunde. Endvidere tak til Mie Weimer for de gule ærter og N.C. Johansen for hornblæseri.

Til sidst en tak til de få, men veloplagte, deltagere for en hyggelig jagtdag på en ganske pæn 20. januar.

PART_1516566385397.jpeg

© 2024 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/