Du er her. raevehulen.dk > Nyheder

Nyheder

05-12-2019: Hvilken forside var den bedste i 2019?


Året går på hæld, og traditionen tro skal der stemmes om den flotteste forside af magasinet Jæger. Afgiv din stemme her!

04-12-2019: Frontlinjen er Fyn


Meget tyder på, at Fyn er næste skud på stammen i mårhundenes felttog i Danmark. Derfor sætter Miljøstyrelsen og Naturstyrelsen alle kræfter ind på at holde øen fri. Om ikke for enkelte mårhunde, så i al fald for ynglepar.

02-12-2019: Ulvesikre hegn finansieres af jagttegnsmidler


Når husdyrholdere indenfor de to såkaldte ulvezoner får 100 pct. tilskud til at ulvesikre deres hegn, hentes pengene fra jagttegnsmidlerne. Men var det ikke bedre at afsætte dem på finansloven, spørger DJ-formand. Jagttegnsmidler bør bruges på jagt og natur – ikke husdyrhold.

02-12-2019: Pas på hundene!


Heldigvis er det langt fra hverdagskost rundt om på de danske såter - men det er altid en tragedie når en hund enten såres eller dør under jagten. Det sker cirka 20 gange om året, viser statistik fra forsikringsselskab. Én af dem, som måtte lade livet i 2019, var gravhunden Diesel.

29-11-2019: Håndbog for Jægerråd - en håndsrækning


Håndbog for Jægerråd er tænkt som en hjælp til jægerråd, jægerrådsformænd og grønt rådsrepræsentanter i forhold til jægerrådets arbejde.

29-11-2019: Dagsorden til VFR-mødet i december


Vildtforvaltningsrådet afholder årets sidste møde tirsdag den 3. december. Forvaltning af ulv og hjort, evaluering af jagttider samt invasive rovpattedyr er blandt emnerne.

29-11-2019: Regeringen prioriterer ikke naturen i landbrugslandet


Danmarks Jægerforbund har i de seneste seks år arbejdet på at skabe mere natur og en øget biodiversitet i det opdyrkede landbrugsland via rådgivning af landmænd i natur- og vildtpleje på frivillig basis og på tværs af naboskel.

29-11-2019: Ny funktion i appen Jæger – Jagtjournalen


Vi har netop lanceret den seneste version af appen Jæger, og denne gang med en funktion som mange medlemmer har efterspurgt – en Jagtjournal med mulighed for at indberette vildtudbytte.